Halott Barátnők

Öt hulla. Egy tetthely. Egy közös pont. Vagy mégsem?

Egy átlagosnak induló napon a szennyvíztelepen öt női holtestet találnak. Látszólag egyetlen közös ponttal: Lolával. Az ügy felgöngyölítését láthatatlan erők gátolják, így az lezáratlanul már-már a feledés homályába merül.

Két év után, a váratlan helyről érkező bizonyítéknak köszönhetően, az ifjú nyomozónő új főnőkétől kap egy esélyt, hogy utánajárjon a rejtélynek. Vajon választ kap élete egyik legfontosabb kérdésére? Ki gyilkolta meg a legjobb barátnőit?

Ahogy titokzatos segítőjével egyre mélyebbre ásnak, úgy derül ki,  hogy mindenkinek vannak titkai, amiket elrejtene a világ elől, és hogy valójában senki sem egészen a, akinek látszik.

Lesz, akinek fontosabb a igazság, mint a titkok megőrzése? Vagy mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe? Te mit tennél?

Dr Cserjési Petra regényében egy szövevényes történeten kalauzolja keresztül az olvasót, amit a korrupció, megfélemlítés és a bűn itat át.

 

Kritikák itt találhatók.

 

“Izgalmas, váratlan fordulatokban gazdag, letehetetlen. Az egyetlen negatívum, hogy 312 oldalacska után véget ér. Alig várom a folytatást, remélem minél előbb megjelenik. ” Anna

A könyv az alábbi helyeken vásárolható meg:

bookline

Libri

book24

lira

“Halott Barátnők” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Le sem tudtam tenni. Lebilincselő és izgalmas. Gratulálok az Írónőnek hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.