Kedves Olvasó!

Engedd meg, hogy tegeződjünk, mielőtt mesélek egy kicsit magamról.

Hosszú és kalandos út vezetett engem idáig, ami tizennégy éves koromban kezdődött. Akkor kaptam a legjobb barátnőmtől az első olyan könyvet, ami ráébresztett, hogy az olvasás jóval több, mint egy kötelező, fáradtságos munka, aminek a végén mindig valamiféle vizsga vár.

Stephen King, Hasznos holmik című műve kalauzolt el a végtelen lehetőségeket nyújtó, izgalmas fikció világába, amiért a mai napig hálás vagyok neki.

A krimik szeretetét anyai nagymamámtól örököltem, szerintem nálam ez genetikus dolog. Míg a többi gyerek meséket bámult a tévében, addig én a Twin Peaks-et. Egy idő után, azonban sablonosnak tűntek a bűnügyi történetek, legtöbbször már a felénél kitaláltam, hogy ki a tettes.

Aztán megvettem Stephen King, Az írásról című alkotását, ami megadta a végső lökést ahhoz, hogy megírjam azt a sztorit, aminek az olvasása közben még én sem jönnék rá rövid időn belül, hogy ki az elkövető.

Remélem, kedves Olvasó, hogy sikerült elérnem a célomat és a legeslegutolsó pillanatig lélegzet visszafojtva várod, hogy a főhőseim segítségével kiderüljön végre, mi, miért és hogyan történt.

 

Jó szórakozást a könyvekhez!

 

Dr. Cserjési Petra